En katt är en familjemedlem för många år framöver. De kan bli 20 år gamla. Självklart ser man fram emot allt det positiva, bland annat hur man ska mysa och leka. Givetvis ska man ha råd med allt katten behöver: mat, skålar, toalåda och strö, klösträd, leksaker, försäkring och veterinärvård. Men det är viktigt att även tänka efter hur man gör vid semester. Har man annan familj eller vänner som kan vara kattvakt eller har man råd med pensionat? Om man har en plan för allt detta och är ute efter en supersöt, mysig och social Ragdoll får man mer än gärna höra av sig och lämna intresse för aktuell eller kommande kull!

Jag ser helst att kontakt först sker via e-post där du/ni berättar om er och vad ni söker hos er framtida familjemedlem. Till exempel kan man föredra en lugnare katt eller en mer busig. Man kan vara förtjust i en viss färg eller teckning. Man kan vara intresserad av katt till avel eller som har utställningspotential. Man kanske bara är ute efter det perfekta sällskapet och vill känna det där speciella bandet som man får för en specifik individ när man möts 🙂

Om man vill träffa mig och katterna, oavsett om det finns kattungar hemma eller inte, är det bara höra av sig så kan vi nog få till en träff! Att träffa fler Ragdolls och träffa nya människor som har erfarenhet av katt och rasen ifråga innan man köper katt är mycket bra för att själv få veta att allt känns rätt.

Alla kattungar ifrån SE*Västersjöns ska kastreras vid 4-8 månaders ålder (om den inte är köpt till avel, vilket vi då har kommit överens om innan kattungen flyttar). Anledningen till att de inte är kastrerade redan vid flytt är då de inre organen kan ta skada av läkemedel som kroppen utsätts för före 4 månaders ålder.
Katter äldre än 4 månader som flyttar ifrån oss är alltid kastrerade.

Om man köper katt ifrån SE*Västersjöns ser jag gärna att vi har fortsatt kontakt. Jag är mycket intresserad av att se hur katter jag fött upp utvecklas och har det i sina nya liv 🙂

Vid frågor och funderingar kring SE*Västersjöns eller allt som rör katt är ni alltid välkomna att höra av er!

vastersjons@gmail.com

En Västersjönskattunge

  • Vaccinerad
  • ID-märkt med chip
  • Veterinärbesiktigad
  • Stamtavla hos SVERAK
  • Minst 12 veckor gammal

Fodervärd sökes till kommande kattunge, intresserad?